Northug Performance Silver Narrow Sportsbrille, Hvit

999,-
Utsolgt
Varenummer
0000371
999,-
  • Tøff sportsbrille fra Northug
  • Kommer med 1stk ekstra linse

Northug Performance Silver Narrow inkluderer to linser: REVO UV400 (Regular) og UV400-linse (High) som gir deg god beskyttelse mot elementene ved høyintensiv aktivitet.

I Silver Series har du en multisportbrille med gode tilpasningsmuligheter for ulike værforhold. I fargen White Mint får du med en REVO UV400 Regular-linse i fargen grønn, og en UV400 High-linse i fargen blå.

Grønn Revo-linse: Grønne fargetoner reduserer reflekser og gjør skygger lysere, og er derfor gode ved svake lysforhold. En linse med middels til lavt lysgjennomslipp som passer godt på dager med sol. Revolinsen med speilfarging gir mer klarhet, bedre kontraster og høyere komfort enn vanlige UV-linser. Lysgjennomslipp 22 % (kategori 2).

Blå UV-linse: Forbedrer fargeoppfattelsen og reduserer reflekser. Linsen har høyt lysgjennomslipp og passer godt på dager med lite eller ingen sol. Lysgjennomslipp 58 % (kategori 1).

Brillene kommer i to størrelser, hvor narrow-modellen er den smaleste. De ser helt like ut som standardbrillen og har de samme tekniske egenskapene, men er litt mindre og passer godt til de med litt smalere ansikt samt juniorer. Narrow-modellen passer med narrow linser.

Mål på Northug Performance Silver Narrow Høyde på Regular-linse: 4,9 cm Høyde på High-linse: 5,5 cm Lengde: 15,7 cm Bredde: 14,8 cm

  • Varenummer: 0000371
  • Merker: Northug
  • Fargenavn: White Mint