Northug Performance Silver Narrow Sportsbrille, Rød

999,-
Utsolgt
Varenummer
0000372
999,-
  • Tøff sportsbrille fra Northug
  • Kommer med 1stk ekstra linse

Northug Performance Silver Narrow inkluderer to linser: REVO UV400 (Regular) og UV400-linse (High) som gir deg god beskyttelse mot elementene ved høyintensiv aktivitet.

I Silver Series har du en multisportbrille med gode tilpasningsmuligheter for ulike værforhold. I fargen Neo Red Grey får du med en REVO UV400 Regular-linse i fargen blå, og en UV400 High-linse i fargen grå.

Blå Revo-linse: Forbedrer fargeoppfattelsen og reduserer reflekser. Linsen har middels til lavt lysgjennomslipp og passer godt på dager med sol. Revolinsen med speilfarging gir mer klarhet, bedre kontraster og høyere komfort enn vanlige UV-linser. Lysgjennomslipp 18 % (kategori 3).

Grå UV-linse: Gir en naturtro fargeoppfattelse og er den mest populære fargen for generell bruk. Med et lavt lysgjennomslipp passer den godt på dager med mye sol. Lysgjennomslipp 13 % (kategori 3).

Brillene kommer i to størrelser, hvor narrow-modellen er den smaleste. De ser helt like ut som standardbrillen og har de samme tekniske egenskapene, men er litt mindre og passer godt til de med litt smalere ansikt samt juniorer. Narrow-modellen passer med narrow linser.

Mål på Northug Performance Silver Narrow Høyde på Regular-linse: 4,9 cm Høyde på High-linse: 5,5 cm Lengde: 15,7 cm Bredde: 14,8 cm

  • Varenummer: 0000372
  • Merker: Northug
  • Fargenavn: Neo Red Grey