Northug Performance Silver Narrow Sportsbrille, Sort/Rød

999,-
Utsolgt
Varenummer
0000374
999,-
  • Tøff sportsbrille fra Northug
  • Kommer med 1stk ekstra linse

Northug Performance Silver Narrow inkluderer to linser: REVO UV400 (Regular) og UV400-linse (High) som gir deg god beskyttelse mot elementene ved høyintensiv aktivitet.

I Silver Series har du en multisportbrille med gode tilpasningsmuligheter for ulike værforhold. I fargen Black Crome Red får du med en REVO UV400 Regular-linse i fargen rosa, og en UV400 High-linse i fargen grå.

Rosa Revo-linse: Gir forbedret dybdeoppfattelse og får fram kontraster. En linse med høyt lysgjennomslipp som passer godt på dager med lite sol. Revolinsen med speilfarging gir mer klarhet, bedre kontraster og høyere komfort enn vanlige UV-linser. Lysgjennomslipp 39 % (kategori 2).

Grå UV-linse: Gir en naturtro fargeoppfattelse og er den mest populære fargen for generell bruk. Med et lavt lysgjennomslipp passer den godt på dager med mye sol. Lysgjennomslipp 13 % (kategori 3).

Brillene kommer i to størrelser, hvor narrow-modellen er den smaleste. De ser helt like ut som standardbrillen og har de samme tekniske egenskapene, men er litt mindre og passer godt til de med litt smalere ansikt samt juniorer. Narrow-modellen passer med narrow linser.

Mål på Northug Performance Silver Narrow Høyde på Regular-linse: 4,9 cm Høyde på High-linse: 5,5 cm Lengde: 15,7 cm Bredde: 14,8 cm

  • Varenummer: 0000374
  • Merker: Northug
  • Fargenavn: Black Chrome Red