Oakley Line Miner Prizm Sapphire Skibrille

1299,-
Utsolgt
Varenummer
0000085
1299,-
  • Alpinbriller med optimal passform og bredt sidesyn
  • Prizm™ Sapphire glass
  • High Definition Optics® teknologi
  • 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse

Oakley Line Miner™ er en alpinbrille laget for å gi det ultimate synsfeltet i alle retninger når du kjører. Med et praktisk design er dette en brille som sitter tett mot ansiktet med trelags skum for en optimal passform.

Diskrè fester gjør brillen kompatibel med styrkeglass for deg som trenger det, uten at det går utover passformen. Alpinbrillen har utskiftbare detaljer som linser, stropp og 3-lags vindbeskyttende ansiktsskum, for best mulig tilpassning. Brillen er utstyrt med PRIZM™-linser, som enkelt kan byttes ut etter forholdene og kommer i mange varianter.

Prizm-linsene, som er et resultat av tiår med fargeforskning, forsterker farger og kontraster og bekjemper flatt lys for best mulig sikt. Linsen filtrer ut alt av UVA-, UVB- og UVC-stråling, og glassene er behandlet med antiduggteknologi. Den kan også enkelt tas av og på, og det finnes en mengde linser som passer til brillen. Glasset i polykarbonat er i godkjent vernebrillekvalitet. Brillen er kompatibel med de aller fleste hjelmer, og har en bred stropp innfelt med silikonstriper slik at den sitter god på hodet uansett fart. Leveres med oppbevaringspose.

Prizm™ Sapphire er konstruert for vinterdager med gode solforhold. Linsen slipper gjennom 17-20% lys og tilfører økt kontrast slik at ujevnheter i terrenget blir lettere synlig. Sapphire-linsen er sammen med Torch og Jade Iridium, linser for samme type lysforhold. Forskjellen mellom linsene ligger primært i utseende.

  • Varenummer: 0000085
  • Merker: Oakley
  • Fargenavn: Prizm Sapphire