Rossignol R-Skin Escape Felleskipakke

2999,-

Utsolgt

Varenummer
Rossignol R-Skin Escape Felleskipakke
  • Felleskipakke
  • Perfekt for den tur inspirerte løper
  • kjøpt løst 4897,-

Rossignol R-skin Escape er den riktige felleski for den glade tur- og markaløper.

Ski:
Rossignol R-Skin Escape har innsving, og er av den grunn en veldig stabil ski.
Kommer med LDC kjerne, Activ´cap og K5000- universal såle.
Rossignol R-Skin er blitt en enorm salgssuksess og er noen av markedets mest ettertraktede felle-ski. Med varierende vintere de siste årene, med svært vekslende snøforhold, har felle-ski fått sitt desiderte gjennombrudd. R-Skin løser smøreproblematikken på vanskelige forhold, som rubbeføre og universalklisterføre, samt at de også fungerer utmerket på andre føreforhold og typer snø.

Sko:
Alpina TCL er en klassisk langrennssko som er godt egnet til lange skiturer og turrenn. Svært komfortabel sko med god ankelstøtte og såle som isolerer godt mot underlaget. Flate lisser for god tilpasning. Thinsulate isolasjon gir ekstra varme. Hælkappe i plast for god stabilitet. God og varm skisko som passer alle som går mye på ski.

Binding:
Rossignol Tour Step In binding, for touring- og juniorsegmentet. En flyttbar og solid binding, hvor vekt og stabilitet spiller på lag. Bindingen er kompatibel med alle Turnamic/NNN langrennsstøvler. Vekt: 236 gram.

  • NB: Vi plukker ut skiene etter høyde og vekt, så viktig at dette blir lagt inn riktig. Skulle det vise seg at vi ikke har ønsket lengde til din vekt på lager, tar vi kontakt.
  • Varenummer: Rossignol R-Skin Escape Felleskipakke

Maximum 3 characters

Maximum 3 characters

* Påkrevde felter